Editie 2013 - Donderdag 29 augustus 2013 - Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Weten jullie het nog? De Big Brother Awards 2011? Wat was het een succes: de grote zaal van Pakhuis de Zwijger zat vol en er was enorm veel media-aandacht voor. Ook dit jaar zullen we een snel, slim en vol programma neerzetten.

Help ons bij de organisatie
Vorig jaar hebben we een prachtige avond kunnen organiseren met de hulp van een aantal steengoede vrijwilligers. Ook dit jaar kunnen we extra hulp goed gebruiken. Daarom zijn we nu op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen bij:

  Bijhouden van de media waarin de Big Brother Awards verschijnen – tot half september
 Helpen met hand- en spandiensten op de avond zelf – 29 augustus in Pakhuis de Zwijger
  Foto’s maken op de avond zelf – 29 augustus in Pakhuis de Zwijger

Wil je jouw talenten willen inzetten voor de organisatie van de Big Brother Awards? Stuur dan een mailtje met je motivatie naar Tim Toornvliet, tim.toornvliet@bof.nl.

Help jezelf
Bits of Freedom helpt je om je eigen online vrijheid en privacy te beschermen. Daarom hebben we een aantal simpele en effectieve Doe het zelf-pakketten voor je gemaakt. Hiermee maken we vrij en privacyvriendelijk internetten alvast een beetje makkelijker. En hoor jij van je collega’s, je mede-studenten of vrienden ook wel eens “Ik heb toch niets te verbergen?” Bits of Freedom helpt je met 5 goede redenen waarom we onze privé gegevens moeten blijven beschermen.

Doneer ook
De organisatie van de Big Brother Awards is in handen van Bits of Freedom, de beweging die opkomt voor jouw vrijheid en privacy op internet. Bits of Freedom kan alleen blijven bestaan door donaties. Vind jij vrijheid en privacy op internet belangrijk? Doe dan vandaag nog een donatie.

  • Wil je liever dat jouw bedrijf supporter wordt van Bits of Freedom? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Andere bedrijven doen dat ook al. Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de verschillende vormen van donateursschap met je.
  • Bits of Freedom is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat donaties aftrekbaar zijn van je belastbaar inkomen. Periodieke donaties zijn aftrekbaar als je een notariële schenking doet. Je kunt dat gemakkelijk regelen door dit volmachtformulier van Schenkservice in te vullen. Nadat je dat hebt ingevuld, wordt een concept-notariële akte naar jouw e-mailadres gemaild. En zij regelen de verdere afhandeling.

 

_

Afbeelding ‘BigBrotherAwards2011-HannekeWetzer(c)01′ door Hanneke Wertzer